Gőzerővel ismétlem az angolt és nézzétek mit találtam... Chocolate Praline Meringue Roulade
vagyis ez a finomság az,amit itt láttok a képen.
Először lefordítom a receptet,aztán elkészítem ezt a finomságot :)
Hozzávalók:
-150g tojásfehérje
-150g porcukor
-2 ek kakaó
-2 tk fehér
borecet
- porcukor
A töltelékhez:
-350 g
tejcsokoládé
-1,5 dl tejszín
-50 g apróra
vágott ,pirított mogyoró
-50 g étcsokoládé
33cm*21cm tepsi
Elkészítés:
150° C-os sütőt
használunk.
Keverjük a
tojásfehérjét keményre,,aztán tegyük
hozzá a porcukrot,a kakaót ,adjuk hozzá
az ecetet és keverjük el.
45 percig sütőben sütjük.
Mikor elkészült a tésztánk, hagyjuk kihűlni . Ezután megtöltjük
krémmel ,összetekerjük és fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
Az eredeti receptet az 5 Perc angol oldalán találhatod.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése