Szív küldi szivesen...
Hozzávalók:
-4 db tojás
-150 g kristálycukor
-300 g mascarpone
-16 db babapiskóta
-120 ml presszókávé
-keserű kakaópor a szóráshoz
-4 db tojás
-150 g kristálycukor
-300 g mascarpone
-16 db babapiskóta
-120 ml presszókávé
-keserű kakaópor a szóráshoz
Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét. A sárgájákat verjük
habosra a cukorral, majd forgassuk a mascarponéba. Végül adagonként lazítsuk a
krémet a fehérjékből vert kemény habbal. Morzsoljunk szét 8 db
babapiskótát, osszuk el 4 pohárba, majd locsoljuk meg a kávé
felével. Rétegezzük a poharakba a krémet és a maradék babapiskótát,
mindig
meglocsolva egy kevés kávéval. A legfelső réteg krém legyen. Egy órára tegyük a desszertet a hűtőbe. Tálalás előtt szív alakú sablont használva szitáljunk rá kakaóport, és így díszítsük.
meglocsolva egy kevés kávéval. A legfelső réteg krém legyen. Egy órára tegyük a desszertet a hűtőbe. Tálalás előtt szív alakú sablont használva szitáljunk rá kakaóport, és így díszítsük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése